Home » Waarom Sugaring Een Goede Ontharingsmethode Is

Waarom Sugaring Een Goede Ontharingsmethode Is

by lindajansen
Sugaring

Weet jij wat sugaring is? Nee het is geen snoepgoed, maar een zeer effectieve manier van ontharen. Net als bij harsen, verwijder je met suikerpasta ongewenst lichaamshaar door het haar snel van de wortel te trekken.

De hechting komt van de suikerpasta die wordt gebruikt in plaats van de hete hars bij het waxen. De pasta bestaat uit natuurlijke ingrediënten zoals citroen, water en suiker. Deze ingrediënten worden samen verwarmd totdat ze een snoepachtige consistentie bereiken, vergelijkbaar met de hars die wordt gebruikt voor normaal waxen.

Hoe werkt sugaring?

Het suikermengsel is veel natuurlijker en milieuvriendelijker dan gewone wax. Sugaring lijkt misschien hetzelfde als waxen, maar er is een cruciaal verschil. Bij harsen is de richting waarin aan het haar wordt getrokken dezelfde als bij het aanbrengen van hars, en de strip wordt vervolgens verwijderd in de tegenovergestelde richting van de haargroei.

Met sugaring is het echter precies het tegenovergestelde. De afgekoelde suikerpasta wordt tegen de haargroeirichting in aangebracht en met snelle, kleine trekjes in de richting van de haargroei verwijderd. Suikerpasta hecht zich alleen aan de haarzakjes en niet aan de huid. Hars hecht zich wel aan de huid wat  irritatie kan veroorzaken als je een gevoelige huid hebt.

Suikerpasta zorgt voor een lichte exfoliatie. De pasta hecht zich aan de dode huidcellen die op het huidoppervlak zitten en verwijdert ze met het haar om een ​​gladdere textuur te onthullen. Bij scheren gebruik je ontharing crèmes die de wortels intact laten zodat je haar weer snel terug groeit met stoppels. Met hars en sugaring wordt het haar, inclusief de wortels, verwijderd met hars en blijft het haar langer weg.

De Voordelen Van Sugaring

Waxen werkt perfect voor zowel mannen als vrouwen. Hars kan worden aangebracht op de benen, billen, armen, nek en gezicht. Harsen is minder geschikt voor de gevoelige huid en het alternatief is suikerpasta, dat is heel zacht voor de huid. Suikerpasta is zachte, veilige ontharingsmethode om haar van alle lichaamsdelen te verwijderen.

Sugaring is minder pijnlijk en maakt de huid zacht en voorkomt tegelijkertijd allergische reacties en beschadiging van de huid. Suikerpasta werkt perfect voor zowel mannen als vrouwen, en is op het gehele lichaam toe te passen, ook in gevoelige regio’s. De suikermethode is geschikt voor alle huidtypes en huidproblemen. Het verwijderen van haarzakjes door te suikeren is huidvriendelijk en geschikt voor mensen met huidproblemen zoals eczeem of psoriasis.

De Voordelen Van Suikerpasta Zijn Onder Meer

Minder gebroken haar geeft je een langduriger glad resultaat. De procedure is minder pijnlijk en er is minder huidreactie. Het haar komt zachter terug en is gezonder. De huid kan niet verbranden omdat de suikerpasta niet heet is, en de suikerbehandeling desinfecteert ook meteen de regio, wat leidt tot minder ontstekingen. Ook ontstaan er minder snel ingegroeide haartjes na de behandeling. De suikermethode is ook veilig voor wie huidproblemen heeft.

Wil je meer weten over ontharen met suiker of andere ontharingsmethodes? Breng eens een bezoekje aan onze salon in Groningen. Ons doel is om je te voorzien van expertise op het gebied van huidverzorging en huidverbetering in een gastvrije en ontspannende omgeving.

Wij zijn specialisten in ons vakgebied en kiezen ervoor om verder te gaan dan algemene ontwikkeling.

You may also like

Leave a Comment